Wat we doen

HumanLogic gebruikt en ontwikkelt haar eigen diagnose-scans, gebaseerd op Spiral Dynamics en het werk van de ontwikkelingspsycholoog Graves. Onze scans zijn eenvoudig en verrassend trefzeker. Ze halen waarden, opvattingen en principes boven water die de drijvende kracht zijn voor effectief samenwerken en communiceren.

We zijn daarnaast gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk scans voor verschillende contexten en probleemstellingen, specifieke communicatie en bijzondere samenwerkings­vraagstukken. 

HumanLogic en de opdrachtgevers die onze scans gebruiken, geven een duidelijke diagnose die dient als basis voor constructieve workshops waarin door belang­hebbenden zelf een verbinding kan worden gelegd met de gewenste doelen, cultuur, organisatie van het dagelijkse werk en/of de communicatie daarover.

Bijvoorbeeld ten aanzien van:

  1. Interne- en externe communicatie, die als doel heeft aan te sluiten bij wat mede­werkers, klanten, leveranciers of burgers emotioneel beweegt om loyaal te zijn en zich verbonden te voelen.
  2. Interne ingrijpende verander- en verbetertrajecten in organisaties, waarbij de cultuur een belangrijke rol speelt.
  3. Ontwikkeling van managementvaardigheden voor professionals en het verbeteren van de samenwerking in professionele teams.