HumanLogic

Invullen kost ongeveer 35 minuten. Doe dit in één keer, achter elkaar, denk niet te lang na maar volg uw eerste ingevingen. Teruglezen om te proberen consistente antwoorden te geven is niet nodig, want daar gaat het hier juist niet om. Nadat u de laatste vraag heeft ingevuld, kunt u de test afsluiten. Het resultaat wordt automatisch verwerkt.

De individuele uitslagen van de testen worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden en/of openbaar gemaakt en zijn uitsluitend bedoeld als hulpmiddel bij de workshop of sessie. Binnen de workshops krijgt u uw persoonlijke uitslag uitgereikt. Individuele uitslagen worden binnen de workshop alleen collectief behandeld met persoonlijke toestemming.

Change State Indicator

De uitkomst van de Change State Indicator verschaft u inzicht in uw mate van tevredenheid met de huidige situatie en uw kijk op veranderingen. De test Change State Indicator is in het Engels.

Klik hier als u deze scan wilt doen.

U komt eerst in een openingsscherm dat 
vraagt naar uw Username en Password. 
Deze gegevens zijn u per e-mail toegezonden.

Mocht u bij het invullen vastlopen of komt u er niet uit, dan kunt u e-mailen naar Floor de Ruiter: floor@valueframing.nl met een cc naar Antoinette Stenfert Kroese: antoinette@valueframing.nl